Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Οργή για την εν ψυχρώ δολοφονία μετανάστη

Όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης από την ΕΛ.ΑΣ., στο σπίτι ενός εκ των δύο δραστών της δολοφονίας 27χρονου Πακιστανού μετανάστη βρέθηκαν πενήντα προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δράστες είναι δύο Έλληνες ηλικίας 25 και 29 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ».
  Οι δύο νεαροί επιτέθηκαν στο μετανάστη που κινούνταν με το ποδήλατό του, κι ο ένας τον χτύπησε στο θώρακα με μαχαίρι τύπου «πεταλούδα». Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αλλά για κακή τους τύχη ένας ταξιτζής κράτησε τον αριθμό από το μηχανάκι και οι δράστες συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας έχοντας πάνω τους δύο στιλέτα.
Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην 16η ανακρίτρια και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την επόμενη εβδομάδα. Όπως ισχυρίζονται, επιτέθηκαν στον 27χρονο γιατί τους έκλεισε τον δρόμο με το ποδήλατό του και δεν μπορούσαν να περάσουν με τη μηχανή.

Bασίλης Τσιτσάνης, ένας μεγάλος ρεμπέτης...




Ημερομηνία: 18/01/2013

Έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, στις 18 Ιανουαρίου του 1984.

Συνθέτης, στιχουργός, δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και τραγουδιστής, ο Βασίλης Τσιτσάνης υπήρξε μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του ρεμπέτικου και της λαϊκής μουσικής.