Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


Ούτε  μπουκιά απο το πιάτο των παιδιών μας στους δανειστές.

Ούτε σταγόνα απο τον ιδρώτα μας για το κεφάλαιο.

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Την  Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, στις 5.00 το απόγευμα μαζευόμαστε στο εργατικό κέντρο 

ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑΡΑ – ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Διαμαρτυρία μελών της Λαϊκής Συνέλευσης στη ΔΕΗ στις 7/2/2012


Oλοκηρώθηκε με επιτυχία η διαμαρτηρία που διοργάνωσε η Λαϊκή Συνέλευση Αλεξανδρούπολης
στην ΔΕΗ στις 7/2/2012 το πρωι. Μοιράστηκε υλικό και ενημερώθηκε ο κόσμος για τη σημασία ανυπακοής στο χαράτσι της ΔΕΗ ειδικά τώρα που η κυβέρνηση φοβισμένη από τις αντιδράσεις σε όλη τη χώρα φαίνεται να εγκαταλείπει τα σχέδια για διακοπές ρεύματοςκαι να επιστρατεύει τις εφορίες σαν τελευταίο κάστρο εκφόβισης του κόσμου για πληρωμή των χαρατσιών της Τροϊκας. Αλλά και αυτό το κάστρο θα το σαρρώσει το κύμα ανυπακοής του λαού που όλο και περισσότερο  φωνάζει: ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Τα μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης κατάθεσαν  προς τη ΔΕΗ, ομαδικό εξώδικο και τους λογαριασμούς 40 συμπολιτών μας που αρνήθηκαν να πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ (πλήρωσαν μόνο το αντίτιμο του ρεύματος), ενώ ζήτησαν απο τη διεύθυνση του καταστήματος να κάνει δεκτή τη πληρωμή μόνο του ρεύματος (χωρίς το χαράτσι) εισπράτοντας προφάσεις και δικαιολογίες. Πάντως έγινε σαφές πως οι αντίδρασεις θα κλιμακωθούν, όσο συμπολίτες μας  απειλούνται με διακοπή του ρεύματος .



 

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Αποφάσεις συνέλευσης 2/2/2012

Αποφάσεις συνέλευσης 2/2/2012

ΔΕΗ 

Κατάθεση εξωδικου 36 πολιτών που δεν πλήρωσαν το χαράτσι στο κτιριο της ΔΕΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (μάζεμα στο στέκι στις 9:00 το πρωι, προετοιμασία ομάδας της ΔΕΗ στο στέκι τη Δευτέρα στις 9:00 το βράδυ (πανό κλπ). Δελτίο τύπου.

Χρυσωρυχεία

Υπο τελική διαμόρφωση το κείμενο και η αφίσα κατά των χρυσοθήρων στη Θράκη. Υπόδιαμόρφωση (Γιάννης  Αρης) 5 λεπτου σποτ για χρυσωρυχεία. Προτάθηκε η διερευνιση προβολής της ταινίας το