Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Πολιορκείται από κόσμο το Δημαρχείο Ιερισσού – ΜΑΤ μέσα κι έξω!

Αυτή τη στιγμή στην Ιερισσό:
Ο κόσμος πολιορκεί το Δημαρχείο όπου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αριστοτέλη και φωνάζει συνθήματα κατά της επένδυσης της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, κατά του Δημάρχου Χρήστου Πάχτα και κατά του Αντιδημάρχου Βασίλη Μοσχόπουλου. Η πλατεία του Δημαρχείου είναι ήδη γεμάτη ενώ κι άλλοι κάτοικοι καταφθάνουν συνεχώς. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται μέσα στο Δημαρχείο και ακόμα περισσότερες και αρκετές κλούβες είναι έξω από αυτό. Όλα  τα φώτα στο Δημαρχείο, στην πλατεία και στους γύρω δρόμους έχουν σβήσει!  Hδη έχουν ξεκινήσει συγκρούσεις με τα ΜΑΤ !
Νωρίτερα, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Μιχάλης Βλαχόπουλος ζήτησε την παραίτηση του Αντιδημάρχου Μοσχόπουλου για τον ηγετικό ρόλο που έπαιξε την περασμένη Τρίτη στην άνανδρη επίθεση των 500 τραμπούκων της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ εναντίον των 30 ανθρώπων που βρισκόταν στις Σκουριές. Ο Δήμαρχος “HELLAS GOLD” δεν έκανε δεκτό το αίτημα και η αντιπολίτευση αποχώρησε από το Συμβούλιο, δηλώνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να συζητάει με έναν “αντιδήμαρχο επικεφαλής τρομοκρατών”.
Η κατάσταση φαίνεται πως τείνει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο μετά τις τελευταίες εμπρηστικές δηλώσεις  Πάχτα και τη παράνομη υπεράσπιση της εταιρίας από τις δυνάμεις καταστολής και την κατάπτυστη Δημοτική Αρχή κατά τη μεγαλειώδη πορεία του κόσμου προς τις Σκουριές τη Κυριακή 25/03.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου