Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ο Άδωνης Γεωργιάδης στην Αλεξανδρούπολη


ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!
ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ – ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.
Ενημερώνουμε πως τη Δεύτερα 12-12 θα βρίσκεται στη πόλη μας, ο γνωστός ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ του ΛΑΟΣ, αγαπημένο παιδί του εφοπλιστικού κεφαλαίου και όψιμα υπουργός Ναυτιλίας στην νέα κυβέρνηση, Α. Γεωργιάδης. Θα μιλήσει σε συνέδριο του Ο.Λ.Α. για τα λιμάνια. Θεωρούμε πως η συμμετοχή ακροδεξιών υπουργών στη νέα κυβέρνηση με τις ευλογίες της Τρόϊκας, αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκρατικό πολίτη και καταδεικνύει τη πολιτική χρεωκοπία των εκφραστών της πολιτικής του μνημονίου, οι οποίοι συγκέντρωσαν όλα τα κατακάθια της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας, σε μια βρώμικη συμμαχία που σκοπό έχει την υποταγή του λαού.
ΟΜΩΣ:
Οι πατριδοκάπηλοι εθνικιστές, που υμνούν την χώρα την ίδια στιγμή που ξεπουλάνε κάθε σπιθαμή της είναι περιγέλαστοι στα μάτια του λαού και
προσβάλουν τη νοημοσύνη του!
Αυτοί που υστερικά ζητάνε να γίνουν παντού φράκτες και ναρκοπέδια, έναν Έβρο στρατόπεδο συγκέντρωσης και ένα ποτάμι γεμάτο πτώματα, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ σε μια περιοχή που ζητά λύσεις και όχι φασιστικά παραληρήματα!
Αυτοί που με θράσος δηλώνουν δημόσια, πως οι εφοπλιστές είναι «οι καλοί μας πελάτες που πρέπει να κρατάμε ικανοποιημένους για να μη φύγουν από τη χώρα» είναι απλά υπαλληλίσκοι του κεφαλαίου και όχι εκφραστές του λαού ο οποίος ζητάει τη κρίση να πληρώσουν οι πλούσιοι!
Για όλα αυτά καλούμε σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο Ξενοδοχείο GRECOTEL (Εγνατία) στις 9:00πμ. Να είμαστε όλοι εκεί.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου